Transtrand, Sälen. Kläppen

Pistvägen 569A

Aktuellt bud: 2 450 000 SEK

Utgångspris: 2 690 000 SEK

Översikt
 • Byggår: 2003
 • Typ: Bostadsrätt
 • Antal rum/Sovrum: 3/2
 • Boarea/Biarea: 82/0 m2
 • Avgift: 3 525 SEK/månad
 • Driftkostnad: 23 340 SEK/år
Beskrivning

Ski in-ski out på riktigt!

Nu har du chansen att bli ägare till ett fjällboende där du kan ta på dig skidorna precis utanför altanen och glida ner till närmaste lift som tar dig ut till hela pistsystemet. På Pistvägen 569A finner vi denna välplanerade och rymliga lägenhet för den stora familjen eller för den som gärna tar med sig vänner och bekanta på skidsemestern. Lägenheten är en del i ett parhus och rymmer med sina 82m2 tio stycken sängplatser. Hela nedre plan värms upp med härlig golvvärme. I vardagsrummet finns en braskamin, ett måste för mysiga kvällar efter en heldag i backen. Totalt har lägenheten 10 sängplatser, två sovrummen på entréplan samt fyra bäddar på loftet. Båda badrummen är utrustade med wc och dusch, varav det ena med en rymlig bastu. Kök och allrum har öppen planlösning med generös takhöjd, detta är den givna samlingsplatsen för umgänge. Rummet har gott om naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot söder, härifrån ser du gondolen och upp till toppen. Från allrummet nås den stora altanen, med ett helt perfekt solläge. Här kan du njuta av vårsolen med din egna after-ski. Lägenheten ligger i det attraktiva området Mitt i Pisten. Det som gör området så attraktivt är enkelheten att ta sig ut i pistsystemet, både till Falken-området samt ner till Tranantorget och mellanstationen för Gondol Sälen. Dessutom finns både välpreparerade längdskidspår samt snöskoterleder ca 100 meter från bostaden. Kläppen är Sveriges sjätte största skidanläggning. Hit kommer barnfamiljer för att skida i breda och välpistade alpinbackar med varierad fallhöjd som tillgodoser alla skicklighetsnivåer. Det unika med Kläppenberget är att det finns nedfarter i alla fyra väderstreck samt skog som skyddar mot både vind och kyla. Här hittar ni även sveriges bästa snowpark där bl.a. Svenska landslaget tränar. Kläppen är en familjeägd anläggning som ständigt utvecklas. Deras nya satsning heter “Kläppen Syd” som innefattar fyra nya pister och en ny stollift. Under sommarmånaderna erbjuds en mängd aktiviteter i anslutning till lägenheten bland annat MTB, trail-löpning och vandring i härlig natur. Kläppen erbjuder dessutom en mängd aktiviteter såsom OCR-bana, discgolf, bad, padel samt Kläppen Arena, där du kan åka snowboard och skidor även på sommaren. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB som genererar hyresintäkter om ca 120 000 kr/år vid full uthyrning när uthyraren dragit sin provision. Köparen förbinder sig att ingå uthyrningsavtalet i säljarens ställe. Flertalet bokningstillfällen finns reserverade för att ägaren själv ska kunna nyttja boendet. Samtliga inventarier och köksgeråd ingår vid försäljningen.

Rumsbeskrivning

HALL

Rymlig och välkomnande hall med gråfärgad klinkers. Från hallen tar du dig vidare till båda badrummen, båda sovrummen samt till allrummet. På väggarna är det gråmålad bröstpanel samt en ljusare grå ton ovanför.

ALLRUM

Rymligt allrum som sitter ihop med köksdelen. Här är det öppet upp till nock vilket ger en härlig rymd. Rummet har ett mycket fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som vetter mot sydväst med utsikt mot toppstugan. Från allrummet finns en altandörr som tar dig ut till den L-formade verandan i ett ypperligt solläge. I allrummet finns gott om plats för hörnsoffa. Här finns en härlig braskamin installerad som hjälper till att höja mysfaktorn samtidigt som uppvärmningskostnaderna reduceras. Väggarna har grå bröstpanel och på golvet ligger ljust laminat.

KÖK

Funktionellt kök som är utrustat med kombinerad kyl- och frys, spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin, micro samt gott om arbetsyta och förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Stänkskyddet är av grått kakel, skåpluckorna är ljusa och bänkskivan av laminat.

SOVRUM 1

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns även en extra säng vid behov. I rummet finns två garderober för förvaring. På golvet ligger ljust laminat och väggarna är ljusgrå.

SOVRUM 2

Här är det inrett med familjesäng med plats för tre personer. Här finns en garderob. På golvet ligger ett ljust laminat och väggarna ljusgrå.

BADRUM 1

Detta badrum nås direkt från hallen och är utrustat med wc, handfat, dusch samt torkskåp. På golvet ligger en slitstark plastmatta och på väggarna sitter en blå våtrumstapet.

BADRUM 2

Badrum med wc, handfat dusch samt en rymlig bastu med plats för flera personer. På golvet ligger blå plastmatta och på väggarna sitter blå våtrumstapet.

LOFT

Stort loft med fyra sängplatser. Trappan nås ifrån köks och allrumsdelen. Perfekt för de lite äldre barnen som vill ha lite avskildhet.

Fastighet
 • Taxeringskod: 50017
 • Lägenhetsnummer: 569A
Ekonomi
 • Utgångspris: 2 690 000 SEK
 • Månadsavgift: 3 525 SEK/månad
 • Försäkring: 408 SEK/år
 • Hushållsel: 22 932 SEK/år
 • Total driftskostnad: 23 340 SEK/år
 • Andel i förening: 3,18 %
 • Andelstal avgift: 3,18 %
 • Driftkostnad kommentar: Nettoskuldsättning: 247646kr
 • Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Samtliga inventarier och köksgeråd ingår i köpet. Låsbart skidförråd i vid entrén. I anslutning till bostaden finns parkering för flera bilar. Föreningen har investerat i elbilsladdare, dessa kommer inom kort att vara aktiva. Även bredband kommer snart finnas tillgängligt och ingår i avgiften. Avgiften höjdes 2022-01-01 från 3460 kr till 3525kr.

Victor Gustafsson

Fastighetsmäklare
E-post
victor@vixfast.se
Telefon
+46730653922

Bilder

Planritning